REVAP Accountants behaalt Keurmerk Gezond Bedrijf

/, Uncategorized/REVAP Accountants behaalt Keurmerk Gezond Bedrijf

REVAP Accountants behaalt Keurmerk Gezond Bedrijf

REVAP is trots te melden dat zij het Keurmerk Gezond Bedrijf van Stichting Gezondheid heeft behaald. Het Keurmerk Gezond Bedrijf is bedoeld voor ondernemers die zich aantoonbaar en actief inzetten voor de gezondheid van hun werknemer. Het keurmerk wordt jaarlijks getoetst en bij een positieve beoordeling beloond met een certificaat.

De heer Gerrie de Regter, mededirecteur REVAP: “Onze medewerkers zijn gezond en vitaal. Dit zie ik terug in een laag ziekteverzuim en een hoge productiviteit.”

REVAP Accountants en Fiscalisten is gesitueerd in een representatief kantoorpand in Best. Het bedrijf biedt gespecialiseerde dienstverlening zoals fiscale advisering en accountancy. Daarnaast verzorgt REVAP voor een groot aantal MKB en agrarische cliënten de administratie en / of personeelsadministratie. Onlangs is het bedrijf gestart met een nieuw concept “BackofficePlus”. Hierbij worden ondernemers ontlast bij allerlei administratieve taken.

Het Keurmerk Gezond Bedrijf heeft REVAP kunnen certificeren na het behalen van de  1e jaar criteria van 100 punten:

  1. Gezondheidstrainingen 50 punten
  2. Gezonde werkplek voor kantoren 15 punten
  3. Stress/Burnout 5 punten
  4. Gezondheid e-mails en promotie 15 punten
  5. Gezond eten (gratis groenten/fruit) 10 punten
  6. Gezondheidsactiviteiten 5 punten

Totaal: 100 punten

Wilt u meer weten over REVAP? Op de website www.revap.nl kunt u meer over hun dienstverlening lezen en contact opnemen via het contactformulier. Ook zijn zij dagelijks telefonisch bereikbaar op 0499-582100 en via email op info@revap.nl.

Wilt u meer weten over het Keurmerk Gezond Bedrijf of hoe u een keuring voor uw bedrijf kunt aanvragen? Voor meer informatie kunt u terecht op de website keurmerkgezondbedrijf.nl. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 040-8440000 of via info@keurmerkgezondbedrijf.nl.

By | 2018-05-04T07:07:32+00:00 maart 30th, 2017|Blog, Uncategorized|0 Comments

About the Author: